Place sticky footer content here.

Algeracorridor

TimesUpp

Stel, je hebt op dinsdagmorgen om half 9 een afspraak in Den Haag en er staat juist die ochtend een auto met pech op de Algeraweg  Er is ook geen Algera SMS die je waarschuwt. Toch zou je dan willen weten dat je eerder moet vertrekken. TimesUpp komt met een geweldige oplossing. Een app die je agenda gebruikt en je persoonlijke logistiek plant aan de hand van kaartinformatie en de actuele verkeerssituatie. TimesUpp stuurt je een pushbericht wanneer het tijd is om te gaan en adviseert je ook nog eens hoe je het beste kan rijden. TimesUpp laat direct een snellere route zien als die er is. Reis je vandaag toch maar eens met het OV of de fiets? ook dat kan met TimesUpp.

Innovactory
TimesUpp is gemaakt door het Innovactory, opgericht door oud medewerkers van TomTom. Ze waren onder andere verantwoordelijk voor TomTom Places, Map Share en TomTom HD Traffic. Die laatste is de functie waarin TomTom je de beste routes aanreikt op basis van de verkeersdrukte. In de navigatie-apps van TomTom zelf kost die functie 30 euro per jaar. Bij TimesUpp is deze slimme functie ingebouwd en maakt deze app extra bijzonder.

TomTom Traffic
De dienst die mij al menig keer langs heel veel files heeft gereden. TomTom Trafic genereert verkeersinformatie vanuit real-time anonieme data welke wordt verzameld door miljoenen gebruikers van het Vodafone netwerk terwijl ze rondrijden over het wegennet van elke land. Zodoende weet TomTom exact waar vertragingen beginnen en eindigen en kunnen ze je optimaal adviseren.

De TimesUpp app is nu gratis te downloaden voor iOS (IOS 7 of iphone 5).

Ontwerp door: Taglounge